Al meer dan 24 jaar de fietsspecialist in de gemeente Het Hogeland

Gazelle Easyflow HMS

Prijs
€ 2.999,-
Specificaties
  • Framemaat: 46
  • Merk: GAZELLE
  • Model: Easyflow HMS
  • Kleur: Mallard Blue Glans
Voorraad
  • Binnenkort leverbaar.
Beschrijving

De Gazelle Easy Flow HMS is uitermate geschikt voor senioren die behoefte hebben aan een elektrische fiets met een lage, brede instap.

De Easy Flow heeft een unieke geometrie die ervoor zorgt dat je veilig op en af kunt stappen zonder dat je je benen ver omhoog moet tillen. Ook kun je te allen tijde bij de grond als je op het zadel zit, dus wanneer je stilstaat hoef je niet direct af te stappen.

Om het fietsen nog makkelijker te maken is de Easy Flow voorzien van een Shimano Steps E6100 middenmotor. Zowel de motor als de accu zijn in het midden van het frame geplaatst, waardoor het rijgedrag stabiel blijft.
De motor geeft je een prettig steuntje in de rug tot maximaal 25 kilometer per uur. De accu vind je op het frame, waar hij niet in de weg zit bij het opstappen. Je kunt zelf kiezen voor een accu van 418 of 630 Wh, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren.

De fiets heeft een comfortabele, rechte zithouding. Een rit door de stad of door de polder is hiermee geen enkel probleem. De brede banden zorgen voor stabiliteit tijdens de rit. Dankzij de hydraulische schijfremmen kun je altijd weer veilig en snel tot stilstand komen, ook tijdens slecht weer. De remkracht is goed doseerbaar en zelfs in natte omstandigheden kun je vertrouwen op je remmen.

De fiets is volledig uitgerust met accessoires zoals een standaard, een bagagedrager, spatborden, een slot en verlichting. De verlichting wordt gevoed door de accu van je fiets, dus je hoeft je geen zorgen te maken over lege batterijen als je een keer onverwacht door het donker moet fietsen

Specificaties
Omschrijving EASYFLOW HMS M46 Mallard blue T7
Merk GAZELLE
Model Easyflow HMS
Modeljaar 2021
Kleur Mallard Blue Glans
Frametype Dames
Framemaat 46
Wieldiameter 28
Versnelling 7
Merk versnellingssysteem achter SHIMANO
Type versnellingssysteem achter NAAF
Merk versnellingssysteem achter TEKTRO
Type remsysteem achter SH
Merk rem voor TEKTRO
Type remsysteem voor SH
Versnelling systeem achterzijde 7 Shimano Nexus
Remsysteem achterzijde Tektro HD-R280, 2 pi
Remsysteem voorzijde Tektro HD-R280, 2 pi
Netto gewicht 25.80