Al 25 jaar de fietsspecialist in de gemeente Het Hogeland
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner


info@lietmeijertweewielers.nl
telefoon: 0595 433 625


Openingstijden:

Dinsdag 08:00 uur - 12:00 uur
  13.00 uur - 18.00 uur
Woensdag 08:00 uur - 12:00 uur
  13.00 uur - 18.00 uur
Donderdag 08:00 uur - 12:00 uur
  13.00 uur - 18.00 uur
Vrijdag 08:00 uur - 12:00 uur
  13.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag 08:00 uur - 17:00 uur
   

Tracefy GPS tracker voor de E-Bike

 

De Nederlandse e-bike markt is de laatste jaren stevig gegroeid. In 2020 zijn er maar liefst 547.000 e-bikes verkocht, een significante toename ten opzichte van de jaren daarvoor. Behalve dat, steeg ook de aankoopprijs met 10%. Veel indrukwekkender nog, is de stijging van het aantal diefstallen. In 2020 is er 18.032 keer aangifte gedaan van e-bike diefstal, een toename van maar liefst 37%!

Gelukkig kun je als eigenaar van een e-bike ook erg goed preventieve maatregelen nemen tegen diefstal. Zo kun je een extra stevig slot gebruiken, maar veel effectiever is de keuze voor een GPS tracker van Tracefy. E-Bikes voorzien van een GPS tracker worden in 90% van de gevallen teruggevonden, waar dit bij fietsen zonder GPS tracker in slechts 5% van de gevallen voorkomt.

In de app van Tracefy kun je jouw e-bike digitaal ‘op slot’ zetten. Hierdoor krijg je een melding als jouw fiets verplaatst wordt zonder dat jij hiervan op de hoogte bent. Wordt jouw fiets onverhoopt toch gestolen, dan kun je met één druk op de knop onze opsporingsdienst inschakelen om zo jouw fiets terug te vinden.

De GPS tracker van Tracefy is verbonden met de voeding van de e-bike én voorzien van een eigen batterij. Mocht de e-bike gestolen worden zonder dat de accu is aangesloten, dan zal de GPS tracker nog steeds zijn werk doen.

Tracefy biedt naast anti-diefstal nog vele andere functionaliteiten in de Tracefy-app. Eigenlijk is het een fietscomputer die altijd aan staat en alle gemaakte ritten bewaard. Deze data kun je overzichtelijk bekijken in de app. Rapporten en kaartweergave met gereden routes zorgen voor nog meer fietsplezier!

Altijd verbonden met de Tracefy app

Met de app van Tracefy ben je altijd virtueel verbonden met je fiets en kun je onder meer zien waar je fiets is. Maar de app biedt nog veel meer handige functionaliteiten. Zo krijg je een melding als je fiets wordt verplaatst en heb je inzage in alle gereden routes en afstanden. Is je fiets gestolen? Dan kun je er via de app eenvoudig melding van maken en gaat de Tracefy-opsporingsdienst aan de slag.

Wat kun je met de Tracefy app?

  • Huidige locatie van de fiets inzien
  • Geofencing (virtueel bewegingsslot)
  • Meldknop fietsdiefstal
  • Fietscomputer (afstanden, ritten, snelheden etc.)
  • Onderhoudsplannen met notificatie mogelijkheid.

De Tracefy GPS tracker is voor bijna alle fietsenmerken geschikt. Bij het ene merk is het wel gemakkelijker in te bouwen dan bij het andere. Dit heeft te maken met de ruimte die de tracker nodig heeft. Laat je bij twijfel daarom vooraf goed informeren.

Wat zijn de kosten precies?

Voor de aanschaf van een Tracefy GPS tracker betaal je eenmalig € 199,95. Afhankelijk van het type fiets, komt daar nog een verloopkabel overheen. Meestal kost zo'n kabel € 24,95. De installatie doen wij kostenloos. 
 

Naast de GPS tracker heb je een abonnement nodig voor het gebruik van de app en de diensten van Tracefy.
Er zijn drie soorten abonnementen. Download hier jouw overzicht van de prijzen en verschillen.